• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


Westfalia

Westfalia-Automotive is de Europese marktleider en 's werelds grootste fabrikant van trekhaken, voertuig specifieke kabelsets en fietsendragers voor personenwagens en lichte servicewagens. Automobilisten, werkplaatsen, dealers, fabrikanten en leveranciers vertrouwen al jaren op de producten van Westfalia-Automotive.

Het merk Westfalia-Automotive wordt algemeen beschouwd vanwege zijn kwaliteit en innovatie en zijn producten bieden het allerbeste op het gebied van kwaliteit, veiligheid, betrouwbaarheid en prestaties, waardoor u de geruststelling en gemoedsrust krijgt dat ze met volledig vertrouwen kunnen worden gebruikt. 
Eindgebruikers profiteren niet alleen van de allerbeste kwaliteit en veiligheid die inherent zijn aan Westfalia-Automotive producten, werkplaatsen en monteurs waarderen onderdelen die gemakkelijk in elkaar passen.

Westfalia Bikelander
De Westfalia bikelander een fietsdrager voor op de trekhaak en is geschikt voor twee fietsen (of twee e-bikes). Hij heeft een 13-pins stekker waarmee je hem aansluit op de auto voor de verlichting. Deze fietsdrager is gemakkelijk en met weinig kracht te bedienen en bevestigen. De fietsdrager kun je kantelen zodat er genoeg ruimte is om de achterklep open te doen. De Bikelander is inklapbaar en je bergt hem makkelijk op dankzij zijn zeer compact design. De afwerking en constructie is sterk en voelt goed aan. De fietsen én de drager zijn tegen diefstal beveiligd met sloten.