• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijdSumex

Sumex Group is een toonaangevende fabrikant en distributeur van autoaccessoires. De waarden van het bedrijf en het vermogen om innovatieve oplossingen te bieden, worden zeer gewaardeerd door hun klanten. Hun producten zijn aanwezig in meer dan 50 landen over de hele wereld. Met volledige dochterondernemingen in Europa en Noord- en Midden-Amerika.

Door hun te concentreren op autoaccessoires, zijn ze altijd erkend als een toonaangevende leverancier van innovatieve en stijlvolle accessoires waar design en presentatie comfortabel samengaan met functionaliteit en kwaliteit. Hun merken bieden kwaliteit en toegevoegde waarde.


De Auto accessoires van Car Plus. Geef je auto een upgrade met de autoaccessoires van Car Plus. Van zonwering tot wieldoppen en automatten. Voor een hele scherpe prijs. Het assortiment van Car Plus is erg gevarieerd en hebben vele producten voor uw auto.De Auto accessoires van Race Sport. Geef je auto een upgrade met de autoaccessoires van Race Sport. Van zonwering tot wieldoppen en automatten. Voor een hele scherpe prijs. Het assortiment van Race Sport is erg gevarieerd en hebben vele producten voor uw auto.Kolor Dip is een revolutionaire vinylcoating in een spuitbus, het is een verijderbare rubbercaoting. Het is ideaal voor decoreren, beschermen en het veranderen van kleuren op oppervlakken. Na het aanbrengen wordt er een homogene laag gecreëerd dat een uiteindelijk resultaat geeft dat zeer lijkt op conventioneel plastic vinyl. Het hecht op alle ondergronden en is eenvoudig verwijderbaar Het product is zo gebruiksvriendelijk dat het meteen klaar is voor gebruik.


Wilt u uw auto schoonmaken of wilt u schoonmaak producten hebben voor bij u in de auto als de auto een keer vies is? Daarvoor bieden wij verschillende schoonmaak producten van Mr.Kleen voor bij u in de auto! Denk hierbij aan schoonmaak doeken, speciale schoonmaak spray's en nog veel meer van Mr.Kleen! 


Mocht uw auto een nare geur hebben of u wilt gewoon een lekkere geur voor bij u in de auto! Dan hebben wij verschillende Luchtverfrissers in verschillende vormen en geuren van Ibiza Scents. Deze luchtverfrissers van Ibiza Scents gaan vieze luchtjes tegen in uw auto.