• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


Stayhold
Stayhold is een innovatief bedrijf dat oplossingen biedt voor het vervoeren van materialen in uw auto. Met behulp van hun producten bent u in staat om alle spullen in uw kofferbak veilig te vervoeren. Door het grote assortiment biedt Stayhold voor ieder voertuig en probleem een oplossing. 
De kofferbak oplossing voor in uw auto, bedrijfswagen, boot of caravan. Stayhold™ is de organizer voor iedereen. Snel en makkelijk plaatsbaar voor bijna elke situatie gebruik Stayhold™.Kent u dit probleem ook? Schuivende kratjes, boodschappen of ander producten in uw kofferbak / laadruimte?


Stayhold™ heeft de oplossing voor u, Stayhold™ voorkomt dat voorwerpen in uw auto gaan schuiven tijdens het rijden. Stayhold hecht zich gemakkelijk aan het tapijt van uw kofferbak, doormiddel van het klittenband aan de onderzijde van de staanders. Op deze manier houdt u met Stayhold al uw voorwerpen in de kofferbak veilig op hun plaats. Gereedschappen, flessen, boodschappen, verfblikken, plantjes en nog veel meer voorwerpen gaan voortaan veilig mee in uw kofferbak en zet ze vast met de Stayhold Quickhold Straps.

De Stayhold kan ook dienst doen als organizer in uw kofferbak. Zo is uw kofferbak altijd geordend! De Stayhold is niet alleen toepasbaar in uw auto, maar ook in uw boot of caravan werkt Stayhold™ perfect.