Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
  • 0 producten
Winkelwagen
 

Retourneren

Recht van retour
Wanneer u een online aankoop doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product goed te bekijken. Daarom heeft u bij online aankopen op Harvest-Automotive.nl een zichttermijn van 14 dagen. Vanzelfsprekend zitten hier een aantal voorwaarden aan verbonden, maar welke?
 
Zichttermijn
Ik heb online een product besteld, maar ik twijfel nog, mag ik het wel uitpakken / testen?
Wanneer u online een product heeft besteld mag u deze uitpakken en uittesten voor zover dat nodig is. Dit houdt in dat wanneer u bijvoorbeeld een sneeuwketting heeft aangekocht, deze mag controleren op de juiste type / model, de juiste schakel dikte etc. U mag zelfs deze ketting om uw band proberen of dat deze past en de specificaties controleren. U mag het product echter NIET in gebruik nemen (rijden met de ketting om de band).

 
Retour sturen
Ik wil een product retourneren, maar hoe doe ik dat?
Download ons retour formulier, print deze uit en vul hem compleet in, volg de stappen vermeld op dit formulier. (Retour formulier) vermeld altijd bij u zending dat het een retour betreft en indien het ontvangen retournummer dat u van de klantenservice ontvangt.  Retourzendingen die compleet en volgens het retour-formulier worden aangeleverd op het onderstaande adres zullen wij binnen 14 dagen na ontvangst van de retour zending afronden. Bij vragen kunt u altijd een mail sturen naar ons (verkoop@harvestbv.nl) of even bellen met ons (030-6777775) Let op retourgoederen die niet schoon, incompleet of met opzet defect worden ingezonden worden zullen niet in behandeling worden genomen.

Harvest-Automotive.nl
De Wel 34
3871 MV Hoevelaken

Krijg ik automatisch mijn geld terug als ik mijn artikel retourneer?
Als u uw bestelling heeft geretourneerd en deze al betaald had, dan wordt het aankoopbedrag zo snel mogelijk naar u teruggestort mits er aan de bovenstaande eisen word voldaan. 
Bij het retour sturen altijd gebruik maken van het Retour formulier en verpakkingseisen zie bovenstaande item "retour sturen".
Het uitbetalen / crediteren van een factuurbedrag wordt teruggestort op de rekening waarmee u ook de bestelling heeft betaald. Zodra uw product retour is, zal dit in de regel binnen enkele werkdagen op uw rekening staan, met een maximum van 14 dagen.

Verzendkosten
De verzendkosten van bestellingen boven het factuurbedrag van 50,- euro is bij ons in de webshop gratis, onder dit bedrag bedragen deze kosten 5,75. Retour verzendkosten zijn niet inbegrepen en voor eigen rekening. Na retour sturen van producten met een gehonoreerde klacht en binnen het gestelde termijn zullen wij het complete factuurbedrag op uw betaalrekening gaan terug storten. Indien blijkt dat het om een zicht termijn gaat of dat de klacht onjuist is zullen wij de verzendkosten verrekenen met het credit bedrag. LET OP gemaakte kosten voor het retour zendingen van bestelde producten zijn ten alle tijden voor eigen rekening. 

Showroom
Wat is het grote verschil tussen een aankoop online en in de showroom?
Als u een aankoop online doet, dan heeft u niet de mogelijkheid om het product te bekijken of om vragen te stellen aan een verkoper, wat wel het geval is als u uw aankoop doet in de showroom. 
Wanneer u een aankoop online doet, dan is dat officieel een ‘koop op afstand’. U heeft daarom recht op een zichttermijn van 14 dagen. Dit houdt in dat wanneer het product bij u is afgeleverd, u 14 dagen de tijd heeft om het product te bekijken, zoals u dat ook in de showroom zou kunnen doen. Als het product niet naar uw verwachting is en u wilt het retourneren, ga dan naar bovenstaande vraag "Het product is niet naar verwachting, kan ik het retourneren?". 
Wanneer u een aankoop doet in onze showroom, dan heeft u dit recht niet. Zodra u een product in de showroom heeft aangeschaft, wordt het uw eigendom. Harvest-Automotive.nl heeft hier echter wel een regeling voor. Meer informatie hierover vind je bij het gedeelte ruilen op onze site.