• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


Peruzzo
Is u oog gevallen op een Peruzzo fietsendrager? Harvestautomotive.nl adviseert u graag in het ruime assortiment aan fietsendragers van Peruzzo om de juiste keuze te maken. Peruzzo is een Italiaans fietsendrager merk met een breed scala aan verschillende soorten fietsendragers. Van fietsendragers voor op de trekhaak, achterklep, op het dak. Daarnaast zitten er ook nog verschillen in functies zoals het vervoeren van gewone fietsen of juist elektrische fietsen. Bij voor extra advies kunt u altijd terecht bij HarvestAutomotive. Waarom u fietsendragers van Perruzo bij ons besteld. 

Perruzo is een stijlvol en kwalitatief Italiaans merk, dat zich al meer dan 25 jaar bezig houd met het produceren van kwalitatieve fietsendragers en verschillende fiets accessoires. De fabriek van Perruzo is van grote omvang en heeft de mogelijkheden om fietsendragers naar ieders wens te maken, van staal tot aluminimum tot plastic fietsendragers. Ten alle tijden staat de kwaliteit wel voorop. Er zijn dan ook verschillende soorten fietsendragers: fietsendragers voor op het dak, fietsendragers voor op de achterklep en natuurlijk de meest gevraagde; fietsendragers voor op de trekhaak. Om de klanten zo goed mogelijk te bedienen wordt er altijd getracht de kwaliteit hoog te houden en de kosten laag. Mede mogelijk gemaakt door de fabriek van Perruzo die al sinds 2005 elk jaar ISO 9001:2000 word goed gekeurd. Verder beschikken de fietsendragers altijd over het TUV en GS keurmerk.

Peruzzo is een merk dat zich volledig richt op het produceren van fietsendragers. Gevolg daarvan is de goede prijs-kwaliteit verhouding van alle fietsendragers en de grote diversiteit in fietsdragers. Zo heeft Peruzzo oplossingen om de fiets mee te nemen via het dak, de achterklep en de gebruikelijke trekhaak methode. Een treffend voorbeeld van een fietsendrager voor op de trekhaak is de Peruzzo Pure Instinct 2/3/4. Een innovatieve oplossing als u geen trekhaak heeft is de Peruzzo Pure Instinct Achterklep 2 of kijkt u eens naar een fietsendrager voor op het dak zoals de Peruzzo Pure Instinct Roof.