• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


Menabo
Auto-accessoires voor plezier en vrije tijd, allemaal gemaakt in Italië.

Menabo is een merk dat is gebouwd op de vraag, ervaring, prestaties en veiligheid van specifieke consumenten. Een succesverhaal geboren uit een ware passie voor uitmuntendheid. Als wereldleider staat het bedrijf bekend om de superioriteit van zijn producten. Door de tijd heen zijn de doelstellingen en missie van het bedrijf "topkwaliteit en onderscheid" nooit veranderd. Menabo hun succes is geworteld in de waarden van de twee oprichters, die nog steeds bij het bedrijf werken en gebouwd zijn op uitgebreide investeringen in R&D.

Een bijzonder verhaal, dat na bijna een halve eeuw nog steeds groeit: vandaag de dag behoren de Menabo-producten tot de beste en veiligste op de markt. Geavanceerde technologie, kwaliteit, uithoudingsvermogen, uitstekende veiligheid en de hoogste prestaties zijn onze bepalende kenmerken gecombineerd met de ongeëvenaarde elegantie van het Italiaanse ontwerp. Menabo hun missie: innovatie, veiligheid en kwaliteit.


De Italiaanse fabrikant Menabo, heeft onder de naam M-plus een complete lijn aan dak- en fietsendragers. Alle producten zijn uitvoerig getest en daardoor zijn ze voorzien van alle veiligheids keurmerken, zoals TÜV. Door veel gebruik van aluminium zijn de producten licht van gewicht en daardoor ook eenvoudiger te (de)monteren, zonder extra kracht inspanning. Het assortiment van dakdragers is zeer uitgebreid, waardoor er voor veel auto's een oplossing leverbaar is.

Menabo dakdragers, passen op bijna alle automerken! De stalen of aluminium M-Plus dakdragers van het Italiaanse merk Menabo zijn geschikt voor bijna alle auto's met glad dak, open dakrailing, gesloten dakrailing of montagepunten. Een Menabo dakdrager met een maximaal draagvermogen van 45, 75 of 90 kg is de perfecte oplossing als u meer wilt vervoeren dan er in uw auto past. De dakdragers zijn allemaal TUV gekeurd en diefstalproof door middel van sloten.