• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


Kjust
De Reistassen voor uw voertuig opmaat gemaakt en voertuig specifieke oplossing voor iedere auto. Kofferbaktassen zijn opmaat voor elke auto gemaakt voor de optimale benutting van uw kofferbak ruimte. Wij bieden u momenteel met Kjust een passende oplossing voor ruim 1250 verschillende voertuigen en bijna elk merk. Deze reistassen zijn niet alleen handig voor in de auto maar ook zeer goed inzetbaar voor de vakanties met het vliegtuig.
Auto inpakken in en paar seconde: Met de Carbags tassen sets zijn op maat gemaakt per auto type en daardoor is plaatsing gemakkelijk dankzij de pasvorm.

30% meer bagage: Geen loze ruimte meer in de achterbak maar een optimale vulling van de kofferbak, hierdoor kan je meer en efficiënter meenemen.

Veilig: Geen losse spullen en of tasjes meer in de auto wat kan schuiven en glijden in de auto.

Kwaliteit tassenset: De Kjust reistassen zijn van luxe waterafstotend materiaal en hebben een elegant design met diverse details. Deze zogenaamde Car Bags zijn ook te gebruiken als sporttas of reistas in het vliegtuig. De tassen zijn afsluitbaar met een klein hangslot. In elk set zijn er een aantal zogenaamde Trolley tassen, met wieltjes en uitschuifbare trekstang. Deze tassen worden in Europa gemaakt en hebben 3 jaar garantie.

Na het gebruik zijn ze op te vouwen en nemen ze weinig ruimte in beslag. De Kjust Car Bags worden geleverd voor ruim 1250 verschillende auto’s en voor elke model een set met de juiste pasvorm.