• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


K39
is een jong bedrijf, maar met een lange geschiedenis van bijna een eeuw. In feite zijn we sinds 1929 fabrikant van autoaccessoires en daarmee zijn we een van de oudste en meest ervaren bedrijven in de productie van deze artikelen.

Achter K39 schuilt een groep van professionals uit de industrie, waaronder de oprichters van de C.A.M. (Costruzioni Autoaccessori Milano) die het ontwerp en de industriële uitvoering van uitstekende technologische producten heeft kunnen combineren. Hun ervaring komt voort uit de kennis die ze hebben opgedaan bij andere bedrijven waar ze aan deze reis zijn begonnen en die ze vandaag de dag met behulp van nieuwe technieken in de praktijk hebben kunnen brengen.

Wij beschikken nu over een reeks uiterst veelzijdige en technische producten waarmee we met trots de markt van auto's en industriële voertuigen kunnen betreden. Wij blijven constant innoveren en te verbeteren, zonder het kwaliteitsniveau verlagen, maar altijd proberen de marktnormen te overschrijden. Garantie op de K39 producten is een fabrieksgarantie van 2 jaar met met bepaling van garantie door de fabrikant na retour van producten.BSP Dakdragers met K1 Pro serie met losse kit;

 

K39 dakdrager set (2 stuks) zwart staal 112 / 130 / 150 cm


Dakdrager voor auto’s met een gladdak. De dragers hebben een ovaal profiel 45 x 21 mm. De K1 Pro serie is het luxe model. Ovaal profiel met een elegant en harmonieus voetontwerp. Dit model voldoet aan alle veiligheidseisen van de TÜV. De dragers een draag gewicht van 55 kg tot 75 kg voor voertuigen met Fix Point bevestigingssysteem. Het product in de verpakking is voor gemonteerd. Het is mogelijk om optioneel een set van 4 sloten te bestellen ( K101L ). Voor de montage op uw auto, moet u alleen nog een auto specifieke bevestigingskit bestellen.

  • Afmeting profiel dakdrager: ovaal 45 x 21 mm
  • Maximaal draaggewicht: 55-75 kg
  • TÜV certificaat
Montage Kitset - K39

Dit gepatenteerde bevestigingssysteem zorgt voor een zeer sterke verankering aan de auto. Dit komt omdat de metalen klemmen (geplastificeerd om de carrosserie van de auto niet te beschadigen) gebogen zijn en daarom op elke bolling van een dak te kunnen worden bevestigd, waardoor deze zich perfect aansluit en de druk gelijkmatig verdeeld. Deze kitset samen met de BSP Bar set van K-39 maakt een complete dakdragerset.
Indien sloten gewenst op uw dakdragerset van K39? Bestel deze dan extra los bij artikel nummer K39 K101L Slotenset