• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


Husky

Sneeuwkettingen van Husky zijn een prima alternatief voor wintersporters die weinig geld wensen uit te geven aan sneeuwkettingen. Ook wanneer u verwacht de sneeuwkettingen niet te gebruiken en u enkel aan de buitenlandse wetgeving wilt voldoen, is Husky een goede keuze. Desondanks de relatief lage prijs zijn de sneeuwkettingen van een degelijke kwaliteit. De kettingen zijn namelijk TÜV/GS gekeurd en voldoen aan de O-Norm V5117.

Husky Professional
Sneeuwkettingen van het type Husky Professional hebben een schakeldikte van 16mm, deze sneeuwkettingen zijn geschikt voor zwaardere voertuigen zoals Jeeps, 4×4 voertuigen, SUV’s MPV’s, kleine campers en bestelauto’s of bestelbusjes. Omdat de schakel een stuk dikker is moet u wel even nagaan of deze kan worden geplaatst op uw auto. De Husky Professional word met de hand op spanning gebracht en is voorzien van ring sluiting aan de achterzijde.

Met zijn extra schakeldikte van 16mm is snel monteerbaar voor een handspan kruisketting en uitermate geschikt voor het zware werk door bijvoorbeeld bedrijfswagens en busjes. Deze ketting is TuV getest en is voorzien van N-Norm. Deze sneeuwkettingen worden per set geleverd in een stevige kunststof verpakking.

Husky Butzi
Sneeuwkettingen van het type Husky Butzi hebben een schakeldikte van 9mm, deze sneeuwketting is voorzien van een zelfspanner en hoeft niet na gespannen te worden. Aan de achterzijde van deze ketting treft u een ringsluiting. Ook deze sneeuwketting is TUV getest en voorzien van de N-Norm. De Husky Butzi sneeuwkettingen zijn gemaakt van gehard staal en bieden ruim voldoende grip in de sneeuw. Deze sneeuwkettingen zijn geschikt voor personenauto’s. Controleer of uw auto voldoende ruimte heeft in de wielkasten om deze sneeuwkettingen te kunnen gebruiken. De Husky Butzi sneeuwkettingen worden per set geleverd in een stevige kunststof verpakking.

Husky Easy Sock Sneeuwsok

De sneeuwsok van Husky Easy Sock is niet zomaar een sneeuwsok, maar een textielsok. Deze sneeuwhoes is een sok die je over je band heen trekt.
Geen gedoe met schakels, kettingen, sluitingen aan de achterkant van uw band. In slecht enkele minuten ligt de autosock van Husky om de band. Hoe gemakkelijk kan het zijn? En ondanks het gemak en eenvoud is het wel een veilige oplossing voor meer grip besneeuwde wegen.

  • Snelle montagetijd
  • Velgen Bescherming
  • Ideaal als wegkomertje en/of korte stukjes
  • Geschikt voor alle personenauto's
  • Geschikt bij weinig ruimte in de wielkasten
  • Compact, klein en licht van gewicht