• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijdGardigo
Gardigo biedt producten aan die dieren op een milieuvriendelijke manier afstoten. Voor Gardigo betekent het afweren van dieren en insecten niet dat u ze schade berokkent of pijn veroorzaakt. Het suggereert alleen dat ze moeten overstappen naar een handigere en comfortabelere locatie. Hierdoor kunnen mensen een betere kwaliteit van leven hebben met het gebruik van Gardigo-producten, zonder de dieren te schaden.Huisdieren maken deel uit van ons dagelijks leven. We houden van dieren en we vinden het heerlijk om bij ze te wonen. Er zijn echter gebieden waar we niet per se willen dat onze huisdieren of andere dieren zijn, zoals slaapkamers, fruitbomen, vijvers, zandbakken, pantry's, enz. Het productassortiment van Gardigo gebruikt verschillende methoden om muggen, honden, katten, wezels, vogels, moedervlekken en andere ongenode gasten weg te houden.

Voor problemen en conflicten met dieren hebben wij de ideale oplossingen. Sommige zijn erg gespecialiseerd en sommige zullen een breed scala afstoten. Met onze producten houdt u reigers uit de buurt van uw vijvers, vogels uit uw fruitbomen, mollen uit uw gazons. Slakken en woelmuizen eten je groenten niet, wespen, muizen en ratten blijven uit de buurt. Wasberen blijven uit de buurt van uw vuilnisbak en wilde dieren uit uw tuin. Als de kat of hond van de buren je tuin als toilet wil gebruiken, zal hij al snel besluiten ergens anders heen te gaan. Als een marter zich prettig voelt in uw auto of op zolder, zal hij snel worden aangemoedigd om het gebied te verlaten en worden ontmoedigd om nog meer schade aan te richten.

Alle op frequentie gebaseerde producten van Gardigo zijn uitsluitend ontworpen om dieren af te weren en niet om ze aan te trekken of te doden. De hoogspanningsproducten, ontworpen om wezel en marter af te weren, zullen alleen shockeren, maar niet doden. Onze insectenlampen zijn speciaal gemerkt. Gardigo hebben biologische sprays die teken, dazen en oogstmijten weghouden. Gardigo biedt ook sprays aan die het leven van uw geliefde huisdieren veel comfortabeler maken zonder het irriterende ongedierte.

Gardigo heeft jarenlange ervaring op het gebied van dieren- en insectenwerende middelen en heeft bewezen een competente partner te zijn in het bestrijden van ongedierte. Teken, oogstmijten, vlooien, muggen en vliegen moeten bij u uit de buurt worden gehouden - en wij hebben de oplossing. Onze ongediertekalender geeft u informatie wanneer welk ongedierte het meest actief is. Omdat er ook een aantal nuttige insecten en dieren in onze tuinen nodig hebben, heeft Gardigo oplossingen die ze aantrekken en hun leven comfortabel maken, zoals nesthuizen voor nuttige insecten, vogels en vlinders.

De meeste producten van Gardigo zijn door hun zelf ontwikkeld en ontworpen. Gardigo biedt retailers en distributeurs de mogelijkheid om uit verschillende verkoopconcepten te kiezen of deze concepten te variëren. Het brede en diepe assortiment aan dieren- en insectenwerende middelen gaat vergezeld van een grote verscheidenheid aan display- en verkoopstands.