• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd

FAQ

Veelgestelde vragen 

Eco Touch

EcoTouch heeft een complete lijn aan Premium Car Care producten die volledige milieuvriendelijk zijn. EcoTouch is niet alleen aanbrengbaar zonder water maar zeer ook eenvoudig in gebruik. Maak uw auto in minder dan 15 minuten schoon waar u maar wilt. EcoTouch product hebben geen water toevoeging nodig en besparen u Geld, Tijd en leveren een bijdrage aan het Milieu! EcoTouch is reinigt uw voertuig niet alleen maar onderhoud, verzorgt deze ook door bijv. het achter laten van een waslaag op het behandelde onderdeel. Nieuw vuil zal minder snel hechten en de opvolgende wasbeurt bespaart u wederom.

Q-line

Blauw waarde van Xenonverlichting;
In Xenonverlichting heb je 2 gangbare soorten 6000K en 8000K deze hebben te maken met de wit/blauw waarde van de verlichting. Hoe hoger de waarde hoe blauwer het licht.

Garantie;
Wij geven 2 jaar garantie op de Xenon verlichting set van Q-line.

Sneeuwkettingen

Sneeuwkettingen bieden extra grip en veiligheid op sterk besneeuwde en beijzelde wegen, waar zelfs winterbanden tekort schieten. In veel wintersportgebieden geldt in bepaalde omstandigheden een verplichting sneeuwkettingen te gebruiken. Dat zie je aan een rond blauw bord met een sneeuwketting erop.

Geen vervanging voor winterbanden 
Sneeuwkettingen zijn niet geschikt voor doorgaande wegen en kunnen daarom winterbanden niet vervangen. Rijd op de doorgaande wegen op winterbanden. Op bergwegen kan het nodig of zelfs verplicht zijn om sneeuwkettingen te monteren.
Sneeuwkettingen moeten gemonteerd worden op de aangedreven wielen. Op vierwiel-aangedreven auto's komen ze meestal om de voorwielen, maar check hiervoor de handleiding van uw auto of vraag uw dealer. Wie veilig met de auto op wintersportvakantie wil, doet er goed aan kettingen te huren of te kopen, ook als je al winterbanden hebt.

Sneeuwkettingen omleggen
Volg de uitleg geleverd bij de sneeuwkettingen

Verkeersborden
Als op een traject sneeuwkettingen verplicht zijn, wordt dat aangegeven met een verkeersbord met een afbeelding van een wiel met sneeuwketting.
Regels sneeuwkettingen en winterbanden in het buitenland

Werking sneeuwkettingen
Sneeuwkettingen zijn bedoeld als hulpmiddel om op besneeuwde (berg-)wegen te kunnen rijden, met beperkte snelheid en voor een kort stukje. Rijdt u naar de wintersport? Zorg dan voor winterbanden onder de auto en neem sneeuwkettingen mee.

Snelheid met sneeuwkettingen
Op de verpakking van sneeuwkettingen staat een maximumsnelheid genoemd. Het is belangrijk daar niet overheen te gaan. Voor bijna alle sneeuwkettingen geldt de snelheidslimiet van 50 km per uur.

Auto accessoires

Harvest-Automotive.nl verkoopt van Sumex de Auto accessoires en Auto Styling producten zoals: verlichting, afdekhoesen, zonneschermpjes, stuurhoezen, stoelhoezen en andere autodecoratie voor zowel het Interieur als Exterieur.
Wij ontvangen dagelijks vragen over deze producten. Graag beantwoorden wij deze persoonlijk, heeft u vragen dan kunt u wellicht u vraag stellen aan ons per mail info@harvestbv.nl of door direct contact opnemen op +31 (0)30- 677 77 75.