• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


DTE Systems
DTE Systems GmbH ontwikkelt, produceert en verkoopt vermogenstuning-systemen voor personenauto’s, vrachtwagens en tractoren. Met het chiptuning product PowerControl voor auto’s verbetert het motorvermogen met 25 to 30% terwijl met de PowerControl PDX voor vrachtwagens een besparing op het brandstofverbruik van ca. 12% kan worden gerealiseerd. Een tweede DTE productlijn is de PedalBox: gaspedaaltuning voor alle personenauto’s met een elektronisch gaspedaal. De PedalBox verkort de reactietijd of smoorkleprespons en leidt tot een aanmerkelijke verbetering van de acceleratie met ca. 10%. Extra dynamiek en rijplezier door gegarandeerde vermogensverhoging.

De innovatieve techniek van onze dieseltuningssystemen optimaliseert het motormanagement en verhoogt zo het beschikbare vermogen. DTE systeem is de kwaliteit Tuning voor een scherpe prijs voor elk merk, type voertuig een passende oplossing Tuning.  Deze op maat tuning geeft u extra vermogen en de mogelijkheid op extra brandstof besparing. Harvest-automotive.nl en DTE Systems hebben jarenlange ervaring in het chiptuning van diverse soorten voertuig. Geeft u auto nu de powerbox die hij verdient. DTE geeft 2jr motorgarantie* en is TÜV getest en certificeertPedalbox
De Pedalbox geeft u nog meer rijplezier! Met de Pedalbox reageert de elektronische gasklep sneller op het gaspedaal, waardoor u meer contact heeft met uw auto. Dankzij het plug & play systeem is de Pedalbox eenvoudig te monteren. Dankzij de diverse instelmogelijkheden vind elke bestuurder de instelling die bij hem past. Geen vertraging meer in de reactiesnelheid tussen uw gaspedaal en de motor hierdoor behaald u een verbeterde acceleratie en tussen-acceleratie. Pedalbox geeft het rijden in elke auto nog weer sportiviteit. Zelf de kwaliteit en mogelijkheden testen? Probeer de PedalBox zelf uit en schaf hem nu aan in onze shop en ervaar de het nieuwe rijplezier van uw auto. 2 weken op proef en niet goed is geld terug!

Mijlpalen van DTE Systems

In 1996 legde Patrick van Drunen de grondvesten voor een succesvolle onderneming: de tuningtechnicus riep DTE Systems GmbH in het leven en begon met de eerste productie van chiptuning modules. De eerste tien jaar gaven een snelle groei van de klantenbasis, het team en de productie te zien. In 2003 voegde Van Drunen de afdelingen Ontwikkeling en Productie samen tezamen op het moderne businesspark Recklinghausen Ortloh. Nog eens tien jaar later, in 2013, verhuisde het bedrijf naar het ultramoderne bedrijfs- en productiegebouw aan de Maria-von-Linden-Straßr, waarbij de afdelingen Ontwikkeling,

Productie en Logistiek onder één dak verenigd werden. DTE ontwikkelde een efficiënt ruimtelijk concept waarin workflow en klantbehoeften op een moderne manier aan elkaar zijn gekoppeld. En met de dynamometer van MAHA en drie assembladestations is DTE in staat zijn klanten op ideale wijze te bedienen. Dankzij de eigen productie van kabels en modules zijn alle klanten verzekerd van snelle productieprocessen, waardoor DTE in staat is om flexibel aan de strengste kwaliteitsnormen te voldoen. Internationaal is DTE vanaf de oprichting bezig om gestaag uit te breiden: door middel van een krachtig dealer-netwerk zijn DTE producten momenteel op vier continenten in 62 landen present.

Tuning Auto

Tuning Landbouw