• 0 producten
Winkelwagen
Nieuwsbrief
Aanmelden
Inloggen
Veilig betalen
Uit voorraad leverbaar
Voor 15.00 uur besteld. Morgen in huis!
14 dagen bedenktijd


CRUZBER SA is sinds 1963 een van de toonaangevende fabrikant van dakdragers, fietsendrager, dakkoffers en accessoires op de Europese markt met een compleet assortiment oplossingen voor personenauto's, terreinvoertuigen en bestelwagens. Het merk Cruz is marktleider in hun thuisland Spanje en is aanwezig in meer dan 30 landen, waar het zijn producten ontwikkelt en aanpast aan de specifieke behoeften van elke markt.


Kwaliteit is onze grootste waarde - TÜV | UNE-EN ISO 9001: 2015-certificering.

Sinds de oprichting vormen kwaliteit en investeren in hooggekwalificeerd personeel de belangrijkste en essentiële waarden van CRUZBER SA.

R&D: nieuwe geavanceerde anticorrosie behandelingen, gebaseerd op nanotechnologie, garanderen meer dan 1.000 uur in een zoute mistkamer. Het gebruik van extra duurzaam polymeren en verven met antislip eigenschappen bieden maximale weerstand tegen barre weersomstandigheden.
Elk nieuw ontwikkeld product is getest volgens de norm DIN 75302: 1991.Cruz Airo Fuse en de Cruz Airo Fuse Dark
De Cruz Airo Fuse dakdragers hebben aerodynamische profielen van aluminium die worden geïntegreerd en samengevoegd met de sluitingen van de dakdragers. Zo passen ze perfect bij het ontwerp van de hedendaagse voertuigen. De voeten van de Cruz Airo Fuse dakdragers zijn laag, zodat de totale hoogte beperkt blijft. De Cruz Airo Fuse dakdragers worden gebruikt in combinatie met de Cruz Kit Optiplus FIX / Cruz Kit Optiplus Rail FIX montagekits hebben zacht rubber die de ruimte tussen de sluitingen en het dak van het voertuig bedekken, zodat het geheel er erg mooi uitziet. Het ontwerp is veilig, aantrekkelijk en efficiënt, met een betere aerodynamica coëfficiënt, een hogere geluidsdemping en een lager brandstofverbruik. De Cruz Airo Fuse dakdragers worden moeiteloos gemonteerd op het dak van het voertuig. In het T-slot van het profiel kunnen eenvoudig alle accessoires worden geïnstalleerd.
 • Afmeting profiel dakdrager: 80 x 29.5mm
 • Maximaal draaggewicht: 75kg
     

  Cruz Airo FIX en de Cruz Airo FIX Dark
  Aerodynamische dakdragers uit aluminium met beperkte hoogte. Lagere voeten, wat de totale hoogte van het geheel vermindert. Deze verbetering valt vooral op in voertuigen die zijn uitgerust met geïntegreerde railing. Belangrijke esthetische verbetering door de zacht rubber (Cruz Kit Optiplus FIX /Cruz Kit Optiplus Rail FIX). Die dekken de ruimte tussen de voet en het dak van het voertuig af. Betere aerodynamische sluitingen. Veilig, aantrekkelijk en efficiënt design. Betere aerodynamische coëfficiënt – minder windweerstand. Verbeterde geluiddemping. Minder brandstofverbruik
  • Afmeting profiel dakdrager: 80 x 29.5mm
  • Maximaal draaggewicht: 75kg
          

  Cruz Airo R en de Cruz Airo Dark R (zwart )
  Aerodynamische aluminium dakdragers voor auto’s die voorzien zijn van open dakrails. Zwarte afwerking met textuur (Cruz Airo R Dark). Veilig, aantrekkelijk en efficiënt design. Gemakkelijke montage op het dak van het voertuig. Betere aerodynamische coëfficiënt – minder windweerstand. Verbeterde geluiddemping. Minder brandstofverbruik. Eenvoudige montage van alle soorten accessoires in het T-slot van het profiel. Inclusief slot in de eindstukken.
  • Afmeting profiel dakdrager: 80 x 29.5mm
  • Maximaal draaggewicht: 75kg
       


  Cruz Oplus S–FIX
  Dakdragers in verzinkt staal met beperkte hoogte. Lagere voeten, wat de totale hoogte van het geheel vermindert. Deze verbetering valt vooral op in voertuigen die zijn uitgerust met geïntegreerde railing. Belangrijke esthetische verbetering door het gebruik van een zacht rubber (inbegrepen in Cruz Kit Optiplus FIX /Cruz Kit Opti plus Rail FIX). Die dekken de ruimte tussen de voet en het dak van het voertuig af.
  • Afmeting profiel dakdrager: 30 x 20mm
  • Maximaal draaggewicht: 75kg 


  Cruz Oplus SR+
  Stalen dakdragers voor auto’s die voorzien zijn van open dakrails. Rechthoekig profiel van verzinkt staal, met coating van polymeren van hoge kwaliteit. Gemakkelijke en snelle montage. Bestendig ten roestvorming. Gemakkelijke bevestiging van ieder type accessoires.
  • Afmeting profiel dakdrager: 30 x 20mm
  • Maximaal draaggewicht: 75kg